Fontein in de stad
Zoek jouw stedentrip naar Valencia
Weekend Valencia - Valencia.nl

Weekend Valencia

Gezellig een weekend Valencia

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Ruim aanbod hotels en appartementen

Weekend Valencia

Wil je graag een weekend Valencia boeken? Dat kan gemakkelijk bij GaSamen Stedentrips. Begin een lange stedentrip, last minute of weekend Valencia met het ontdekken van het oude centrum. Het centrum kun je tijdens een weekend Valencia ook te voet ontdekken. Valencia bestaat uit veel kleine straatjes en steegjes.

Start tijdens een weekend Valencia bij Plaza de Toros. Hier staat bijna een exacte replica van het Colosseum in Rome. Hier is ook het treinstation van Valencia: Estación del Norte te vinden. Vanaf hier loop je door naar Plaza del Ayuntamiento. Hier zie je meteen het gemeentehuis en postkantoor. Zodra je doorloopt vanaf Plaza del Ayuntamiento stuit je al snel op de grootste overdekte markthal Mercado Central. Deze typisch markthal moet je zeker bezocht hebben tijdens een weekend Valencia.

Vervolgens kan je tijdens een weekend Valencia de kathedraal beklimmen. Deze Catedral de Valencia y El Miguelete heeft toren die je kunt beklimmen. Beklim deze toren en geniet van het adembenemende uitzicht over de stad tijdens een weekend Valencia. In de bekendste barretjes van de stad kun je een typisch Valenciaanse drankje drinken: Horchata. Tijdens een weekend Valencia moet je dit drankje geproefd hebben, gemaakt van amandelen, water en suiker. Horchata smaakt naar een zoet broodje en is een heerlijke versnapering tijdens een weekend Valencia.

Tijdens een weekend Valencia moet je zeker in de leuke wijkjes geweest zijn. De wijk Ruzafa is ook een bezoek waard tijdens een weekend Valencia, omdat er een markt plaatsvindt. Deze markt is Mercado de Ruzafa waar allerlei verse producten te verkrijgen zijn. Gnomo is ook een leuk winkeltje die je ook tijdens een weekend Valencia kan bezoeken. Hier zijn leuke cadeautjes en hebbedingetjes. De wijk is gevuld met prachtige streetart. Voor de leukste foto’s tijdens een weekend Valencia is dit zeker een aanrader.

Zoek een geschikt hotel of appartement om je weekend Valencia compleet te maken. Je kunt binnen korte tijd vliegen naar Valencia. De combinatie hotel en vlucht boek je bij GaSamen Stedentrips. Boek zelfs meteen je excursies erbij!

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur